FULL REVIEW + LOCATION + PRICES: bit.ly/santoriniparkchaam

Don’t forget to leave comment, like, and share the video. Thank you for your support! 🙏🏻
=========================================================

If you like my Video, please support my Channel!
1) LIKE, COMMENT & SUBSCRIBE now! It’s FREE
2) Share this video on Facebook, Google+ or Twitter
3) Add my channel to your featured channel box

It would mean the world to me if you help me and give me support! 😘

Visit:

Mullie Marlina on Social Media (Myfunfoodiary):

SNAPCHAT: Myfunfoodiary

Andy Pau on Social Media (AndyPau):

SNAPCHAT: Andypauu

Myfunfoodiary – Food, Travel, and Lifestyle Guide

Nguồn: https://vmmotorsdaihan.com

Xem thêm bài viết khác: https://vmmotorsdaihan.com/du-lich/

20 Comments

Ida Mansor

June 25, 2020

How do you shoot the your Hua Hin video ? i heard Thailand banned any selfie stick ??

Reply

Devi Tripika Dewi

June 25, 2020

hallo kak, mau nanya…
untuk akses dari bangkok ke Hua Hin itu menggunakan kendaraan apa dan dari mana ke mana?
Rencana aku ke Bangkok – Hua Hin nih tapi kebingungan naik apa ke hua hin nya 🙁

Reply

Hein Sajangbati

June 25, 2020

Keren!! saya juga barusan posting vlog dsni

Reply

Cecillia Noffy Sulaiman

June 25, 2020

Sist Mulli cantik mirip asti ananta 🙏👍

Reply

ひきこもり。孤独な死。高橋正臣。Masaomi Eric Takahashi.

June 25, 2020

พนักงานบริการน่าเกลียด! ทุเรศตอแหล!!

最悪な企業。利用はお勧め出来ません。

Dishonest, totally unprofessional and disgraceful front female staffs lying through their teeth! Told me my usual room was available and after I booked through Agoda; within less than 15 minutes she told me that the room is no longer available! She deliberately and viciously wanted to give me a smaller room instead and so she vehemently insisted that the room is undergoing renovations even though currently there’s still a guest staying in the room! How Ludicrous and Preposterous!! Big Fat LIARS!!!
The front staffs clearly have issues because they are behaving like the World owes them a living!?!

Reply

Terence Lee

June 25, 2020

The place deco is actually base on Mykonos town . Not Santorini.

Reply

Dony Ariestha

June 25, 2020

Nice video, please see our channel to view another picture in santorini park cha am 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=jJO-ky1Nw30

Reply

Anggitya Dewi Wulandari

June 25, 2020

Mau tanyaaa., selama Sewa mobil., di bangkok nginep di Mana Ce?

Reply

Priscilia Gunawan

June 25, 2020

Hi ci salam kenal.. mau tanya dong sewa mobil dulu dimana ya ci? Dan harganya berapaan? Thank you 🙂

Reply

helisiya ani

June 25, 2020

Sis, kalau dari pratunam naik apa ya ke santorini park?

Reply

oktaviyola kusuma sari

June 25, 2020

ci mau tannya dong kalo ke the venezia itu deket ga dari santorininnya?

Reply

Julius Tomo Ishak

June 25, 2020

Halloo, mau tanya untuk spot parkir di huahin gampang ga? Maksudnya kyk ke night market hua hin gt ada tmpt parkir untuk mobil ga? Soalnya fix mau bawa mobil dr bkk ke hua hin 👌🏻😃

Reply

Silomroad HollandAsianVibe

June 25, 2020

Very nice video, love Thailand , thanks for sharing,
bagus vid terimakasih

Reply

Lisa Xin

June 25, 2020

Transport ke Santorini Park naik apa ya ci?

Reply

deer1412

June 25, 2020

Welcome to Thailand , thank you very much to travel in my country. We hope you will happy to this trip.

Reply

Sanae Sungkhapinit

June 25, 2020

next your holiday,tel me please!

Reply

Keiko A.B

June 25, 2020

Syang kamaren ke BKK ngga ksana :[

Reply

George Jono

June 25, 2020

Mr.Handoko, wah itu kacamatanya Mullie keliatan cocok bagus & pantas ,juga topi and warna rambutnya, jadi dia lebih suka dipanggil Ms.Taiwan or Ms.Shanghai kalau harus pilih salu satu ?

Reply

Tukang Sate

June 25, 2020

kalau ada yang buka kaya gini di Bandung bakal sumpek mumet penuh tumpah ruah banjir bandang sampai ke jalan yang datang. semua cari skor selfie.

Reply

Sharon Loh

June 25, 2020

aaaa lucu banget mango sticky rice yang bentuk rabbit, ci!!! <3

Reply

Leave a Reply